MORE is MORE

Een volle zaal begint altijd bij iets dat er nog niet is. Een pril idee, een wens, de noodzaak of een droom. Een maker, acteur of een tekst. Daar moet in geloofd worden, leven in geblazen. Dan volgen er honderden keuzes, moet er begroot en bezuinigd, zijn er obstakels te overwinnen, en angsten te bezweren en moeten er campagnes worden opgezet. Op alle lagen moet gecreëerd worden, en gedurfd. MORE is als creatief producent in al deze stappen betrokken en sturend. Met kennis en kunde begeleiden wij de makers en spelers in de kronkelweg van het prille idee naar het toneel.

De makers en acteurs zijn stuk voor stuk uniek én ze passen allemaal duidelijk bij MORE door hun authenticiteit, originaliteit, lef, bijzonder vakmanschap en de wil om voor een groot publiek te maken. Van grande dame Anne Wil Blankers tot YouTube fenomeen De JOARDY Show; het is een mix van bewezen kwaliteit en nieuw geluid. Een productiehuis waar ontwikkeling van de makende speler (denk aan bijvoorbeeld Alex Klaasen, Rundfunk, Isabelle Kafando) en de acteur met een eigen verhaal (denk Huub Stapel, Tjitske Reidinga, Hadewych Minis) zich in team verband kunnen ontwikkelen.

Deze creaties bedienen allemaal een eigen publiek dat blijft groeien. We verrassen de trouwe bezoeker en weten de nieuwe lichting te vinden. De ideale combinatie is een oorspronkelijk idee, authentiek, gedurfd en een ramvolle zaal!

MORE staat voor mij voor veelzijdigheid en inclusie. Een producent met een breed palet aan artiesten en theatergenres; van cabaret tot musical, van jong tot oud, van toneel tot jeugdvoorstellingen. Juist die veelzijdigheid maakt dat ik me enorm thuis voel bij MORE. Omdat ik daarom kan doen wat ik het liefste doe: persoonlijke voorstellingen maken die zich afspelen binnen verschillende theatergenres.

– Alex Klaasen

Je kunt bij MORE over alles terecht. We krijgen de ruimte en vrijheid om te maken wat we willen maken. Authenticiteit staat centraal, vanuit die waarde bouwt MORE alles om ons heen en kunnen wij doen waar we goed in zijn. En ze betalen belachelijk goed.

– Tom & Yannick

Je krijgt de tijd om te ontwikkelen, door te groeien en jezelf steeds opnieuw uit te vinden. Die ruimte en dat vertrouwen is essentieel. Je kunt blijvend schaven aan het ambacht en over tijd je talent en vakmanschap fijn slijpen.

– Corien van der Zwaag